Política de vendes
2799
page-template-default,page,page-id-2799,qode-social-login-1.1.3,qode-restaurant-1.1.1,stockholm-core-1.2.1,select-child-theme-ver-1.1,select-theme-ver-5.2.1,ajax_fade,page_not_loaded,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
Title Image

Política de vendes

PROCEDIMENT DE RESERVA

Com puc reservar una plaça al Restaurant Centfocs?  (D’ara endavant el Restaurant)
Les reserves es poden realitzar de tres maneres:
1- Mitjançant la nostra web: www.centfocs.com. (Apartat reserves)
2- Acudint en persona al Restaurant durant el nostre horari d’obertura.
3- Telefònicament.

¿La meva reserva necessita algun pagament?
La teva reserva només necessités efectuar un pagament en els dies que el restaurant així ho estipuli, per motius de control de reserves i dies importants, entre d’altres Nadal, Cap d’any, Reis, etc.
Com faig el pagament?
La reserves que precisin de paga i senyal i siguin mitjançant pagament en línia, rebran un correu electrònic amb la informació detallada de la reserva, incloent el codi d ‘aquesta, el nombre de comensals, el el dia i l’hora, total del pagament a efectuar i la data límit de validesa. Aquest email li proporcionarà accés al sistema de pagament mitjançant el Botó pagament amb targeta, per finalitzar el tràmit cal prémer el botó CONTINUAR al final del procés de pagament. Aquest pagament s’acreditarà i confirmarà l’acceptació de la reserva per part del restaurant, la qual serà comunicada via email.
En cas de no rebre el correu, poseu-vos en contacte a través del Tel: 937.271.254
Dades personals.Les dades personals que ens facilitin s’incorporaran a la nostra base de dades existent amb l’objecte de poder processar la reserva i de facilitar la realització de futures. De la mateixa manera, podrà accedir a les seves dades personals i a la informació de les seves reserves, per modificació o cancel·lació en info@centfocs.com. Recordeu que les dades personals han d’indicar-amb la màxima exactitud per evitar confusions o incidències. A més, podrà rebre per correu electrònic informació i publicacions relatives a Restaurant Centfocs.

Seguretat de les dates personals.
El tràmit de la reserva i el pagament (contenen la informació sobre el seu compte) es realitza a través d’un servidor segur. El programa de seguretat (SSL) codifica tota la informació que escriu abans que se’ns enviï. Així mateix, les transmissions de missatges es protegeixen contra l’accés no autoritzat per part de tercers.

Pagament anticipat de la reserva.
La teva reserva només necessités efectuar un pagament total els dies que el restaurant així ho estipuli, per motius de gestió de reserves, per exemple la festa de cap d’any (31 de Desembre pel la nit)
La reserves que precisin de paga i senyal i més siguin mitjançant pagament en línia, rebran un correu electrònic amb la informació detallada de la reserva, incloent el codi d ‘aquesta, el dia i l’hora, el nombre de comensals, total del pagament a efectuar i data límit de validesa de pagament. Aquest email li proporcionarà accés al sistema de pagament mitjançant el (Botó pagament amb targeta), per finalitzar el tràmit cal prémer el botó CONTINUAR al final del procés de pagament. Aquest pagament s’acreditarà i confirmarà l’acceptació de la reserva per part del restaurant, la qual serà comunicada via email.
En cas de no rebre el correu, poseu-vos en contacte a través del Tel: 937.271.254

Dret a modificació, desistiment i termini de retracció.
Podrà modificar la data de la reserva en funció de la disponibilitat del Restaurant respecte al nou dia i hora proposat pel client, de la mateixa manera que el nombre de comensals.

Té dret a desistir de la reserva sense cap justificació, en el termini de 10 dies d’antelació respecte a la data reservada. Aquest desistiment li garanteix la devolució del 100% de l’import pagat en fer la reserva.

El desistiment dins dels 9 dies que prevalen a la data reservada, el pagament de la reserva quedarà en dipòsit al restaurant, per a ser usat en un termini màxim de 60 dies a comptar de la data reservada.

En el cas de desistiment de tots o part dels comensals d’una reserva sense avís previ, el pagament a compte d’aquests comensals no generarà dret de reemborsament.

Per exercir el dret de desistiment, haurà vostè informeu per escrit al correu electrònic: info@centfocs.com, facilitant-nos el missatge de desistiment juntament amb el seu nom, el seu número de telèfon i número de reserva.

Contactar amb nosaltres:

DINEDAS S.L
C / BALMES, 16
08007 Barcelona
CIF: B62962444
www.centfocs.com
info@centfocs.com